На юридичному факультеті продовжує свою роботу розмовний клуб з англійської мови

14 квітня 2016 року

     12 квітня 2016 року відбулася англомовна політико-правова просвітницька зустріч молодих вчених юридичного факультету з представником Американської спільноти Террі Еплінгом. На ній гість розповів про основні засади виборчого законодавства США та особливості виборчої кампанії американського Президента у 2016 році.

     Було розглянуто стадії виборчого процесу, особливості фінансування виборчої кампанії, проведення передвиборчих дебатів тощо. Пан Еплінг звернув особливу увагу на той факт, що Президента США не обирають безпосередньо американські громадяни, а так звані колегії виборців, що складаються з 538 представників від 50 штатів.

     Изображение

     Актуальність тематики зумовлена необхідністю вдосконалення Українського законодавства у сфері виборчих відносин, а також отриманням досвіду проведення виборів в демократичних країнах, передусім ЄС та США, що є необхідною передумовою інтеграції України до західного співтовариства. Тому обговорення було дуже активним, і участь у дебатах взяли як викладачі, так і студенти факультету, які продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою та ґрунтовні знання з міжнародного права.


Євгеній Шульга,
голова Ради молодих вчених
юридичного факультету
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook