Виїзне практичне заняття «Заготівля, зберігання та використання кормів»

27 вересня відбулося виїзне заняття із дисципліни «Виробництво,  зберігання та контроль якості кормів та кормових добавок» на базі ТОВ «Рожнівка–Агро» з викладачами кафедри технології виробництва і переробки продукції тваринництва Михайлом Кузьменко та Інною Брюхачовою.

Проведення практичних занять на виробництві ТОВ «Рожнівка-Агро» стало невід'ємною частиною навчання студентів освітньої програми «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва». Михайло Кузьменко особливо слідкує за виконанням практичної складової навчання і дбає про те, щоб студенти не лише знали, а й вміли виконувати всі технологічні процеси. Адже міцні теоретичні знання і практичні навики – це запорука успіху майбутніх висококваліфікованих спеціалістів. Тому наші студенти – і майбутні фахівці в галузі виробництва і переробки продукції тваринництва, проводили практичні заняття у виробничих умовах, закріплюючи теоретичні знання на практиці, а саме з основними технологічними операціями при закладанні силосу: скошування, подрібнення, транспортування та трамбування зеленої маси кукурудзи.

Всі з цікавістю вивчали процеси, пов'язані з виробництвом соковитих кормів, так як кормова база є основою для розвитку тваринництва.

Інна Брюхачова, завідувач кафедри технології виробництва та переробки продукції тваринництва