Баскетбольна команда юридичного факультету здобула перемогу в 59 студентській спартакіаді

3 квітня 2016 року

     Традиційно з приходом весни в НУБіП України розпочинаються змагання серед чоловічих команд факультетів з баскетболу. Цей рік не став виключенням. Бажання взяти участь у турнірі виявило п’ятнадцять команд. Згідно жеребкування, їх було розподілено на чотири групи, з яких до наступного етапу проходило по дві команди, а далі, за «Олімпійською системою» матчі проводились на вибування. 

     Із самого початку змагань команда юридичного факультет дала всім зрозуміти, що налаштована тільки на перемогу. В груповому етапі, без особливих проблем, юристи розібрались з гравцями ННІ лісового і садово-паркового господарства та факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     У одній четвертій фіналу наша команда мала зіграти з економістами, але суперники не з’явились на гру, тому ми автоматично пройшли далі. У півфіналі з рахунком 54:26 вдалося здолати команду механіко-технологічного факультету

    Як і очікувалось, найбільш яскравим та напруженим виявився фінальний поєдинок, де гравцям юрфаку протистояла досвідчена команда факультету інформаційних технологій, до речі, минулорічні чемпіони першості університету. 

    За грою спостерігав повний зал глядачів. Матч також відвідав ректор Станіслав Ніколаєнко та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша

     Фінал виявився захоплюючим та емоційним. На грі було все, від травм та видалень до феєричних кидків, адже кожна команда хотіла за будь-яку ціну здобути кубок. Переможця вдалося виявити лише в овертаймі, де з перевагою в два очка сильнішими виявилися гравці збірної юридичного факультету. Ось імена спортсменів: Владислав Сиротюк 2 курс 1 група, Пушкар Ярослав 4 курс 1 група, Роман Пархоменко 3 курс 1 група, Роман Іщук 2 курс 1 група, Кирило Корчагін 2 курс 3 група, Дмитро Стецюк 3 курс 3 група, Дмитрій Неділько 1 курс 1 група, Олександр Ляхович 4 курс 1 група, Сергій Денисенко 4 курс 1 група. 

     Усім вболівальникам вдячні за енергію та підтримку, а спортсменам – за дійсно захоплюючі ігри. 
    Також хотілося б висловити подяку декану юридичного факультету Олені Ярій за всебічну підтримку спорту на факультеті.

Ляхович Олександр,
студент юридичного факультету 4-го курсу 1 групи,
капітан збірної юридичного факультету з баскетболу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook