На факультеті конструювання та дизайну визначились переможці І турів студентських олімпіад

1 квітня 2016 року

     У лютому-березні на факультеті конструювання та дизайну пройшли перші тури студентських олімпіад з семи дисциплін – опір матеріалів, теоретична механіка, нарисна геометрія, деталі машин та основи конструювання, ремонт машин, взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання, надійність – та трьох напрямків підготовки – обладнання лісового комплексу, будівництво, машинобудування. Участь у них взяли більше 200 студентів факультетів конструювання та дизайну і механіко-технологічного.

     У нелегкому інтелектуальному змаганні призові місця загалом вибороли 44 студенти. А переможцями І туру стали студенти факультету конструювання та дизайну Дар’я Ковтун, Михайло Кузьменко, Дмитро Антал, Ігор Харченко, Юлія Хуторянська, Андріан Богатько.

     Більшість з них виявили бажання спробувати свої сили у других турах олімпіад, які проходитимуть у вишах по всій Україні. Наразі вони інтенсивно готуються під керівництвом професора Віктора Несвідоміна, доцентів Зіновія Ружила, В’ячеслава Рибалка, ст. викладача Олександра Бистрого, які розглядають з учасниками типові питання та завдання зі своїх дисциплін.

 

Юрій Ромасевич,
заступник декана факультету конструювання та дизайну
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook