Альма-матер зустріла своїх випускників

21 березня 2016 року

Оргкомітетом 9 групи факультету ветеринарної медицини 2000–2006 років навчання було проведено чергову нараду з питань організації зустрічі випускників у стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України з нагоди святкування 10-річчя після закінчення рідної Альма-матер.
Треба відзначити те, що усі випускники, що були студентами 9 групи ветеринарного факультету, нині працюють у галузі ветеринарної медицини. Чимало з них займають керівні посади у державній ветеринарній службі, багато – займаються приватною ветеринарною практикою, тому активно беруть участь у науково-практичних конференціях, ділячись своїм досвідом. Майже всі колишні випускники-одногрупники виховують власне покоління, яке, мріючи стати схожими на батьків, вже нині констатує прагнення бути лікарями ветеринарної медицини.
На факультеті одногрупників зустрічала к. вет. н., старший викладач кафедри фармакології та токсикології Деркач І. М., яка провела цікаву екскурсію кафедрами рідного факультету, розповіла про актуальне сьогодення факультету та перспективи, які стоять перед його майбутніми випускниками.

Разом згадали колишніх вчителів та їх вагомий внесок щоденною працею у життя кожного з них. Зокрема, приємними були зустрічі з викладачем кафедри ветеринарно-санітарної експертизи – Таран Т.В. та завідувачем кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка, професором Мельником О.П.

Колишні випускники факультету також відвідали Музей анатомії. Асистент кафедри анатомії тварин імені академіка В.Г. Касьяненка Друзь Н. змістовно і пізнавально презентувала експонати Музею анатомії та розповіла про сучасні напрямки його діяльності.


Під час  зустрічі Деркач І.М. також показала презентацію про факультет та люб’язно запросила випускників-одногрупників, їх знайомих та колег на стажування за програмою «Ветеринарна практика та фармація» з отриманням свідоцтва про підвищення кваліфікації та долучитися всім до профорієнтаційної роботи.
 

Харкевич Ю.О.


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook