Студентка факультету ветеринарної медицини Марина Михальчук перемогла у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії

19 березня 2016 року

 В університеті триває І етап Всеукраїнських студентських олімпіад. Минулого тижня інтелектуальні змагання проходили з хімії. За традицією олімпіаду організовували колективи хімічних кафедр. Пакет завдань для конкурсу цьогоріч розробили доценти Леонід Абарбарчук та Віктор Бухтіяров.

 
У конкурсному змаганні взяли участь 107 студентів, що представили майже всі факультети нашого університету, а також Боярський коледж екології і природних ресурсів. Найбільше учасників олімпіади делегували факультети захисту рослин, біотехнологій та екології, ветеринарної медицини та агробіологічний.
 
Студентам були запропоновані 10 тестових завдань та три задачі, що охоплювали всі розділи шкільної хімії та курсу загальної хімії.
 
 
 
 
Журі (доценти Абарбарчук Л.М. Бухтіяров В.К., Жила Р.С., Прокопчук Н.М. та Савченко Д.А.) визначило переможців, які можуть представляти університет на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з хімії. 
 
Перше місце з показником 92% виконання конкурсних завдань здобула Марина Михальчук, студентка факультету ветеринарної медицини.
 
Другий результат з показником 77% у теж у студента факультету ветеринарної медицини Олександра Ігумнова.
 
Третє місце з показниками 50-58% посіли Володимир Заставний, Ярослав Грімович (агробіологічний факультет), Богдан Сіненко (факультет захисту рослин, біотехнологій та екології), Марія Гутак (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Олеся Терентюх та Ольга Привалова (факультет ветеринарної медицини).
 
 
 
Оргкомітет олімпіади запропонував заохотити всіх учасників олімпіади через рейтинг допуску до складання заліків й іспитів з хімічних дисциплін у цьому навчальному році і першому семестрі наступного навчального року за такими критеріями:
- до 10% виконання завдань - 2 рейтингові бали;
- 11 - 20 % виконання завдань - 4 рейтингові бали;
- 21 - 30% виконання завдань - 6 рейтингових балів;
- 31 - 40% виконання завдань - 8 рейтингових балів;
- більше 40% виконання завдань - 10 рейтингових балів.
 
Щиро бажаємо нашим студентам перемог на Всеукраїнських випробуваннях! 
 
В.Бухтіяров, Р.Жила
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook