За результатами зустрічі з Головним редактором газети «Все про бухгалтерський облік» Степовим О.Г. студенти отримали цікаву інформацію про практичне фахове видання з бухгалтерського обліку.

18 березня 2016 року

Степовий Олександр Георгієвич - завжди бажаний гість на економічному факультеті, а сама газета стала фактично практичним посібником для викладачів та студентів з питань бухгалтерського обліку та оподаткування.

 

 

Головним редактором була прочитана лекція на тему: «Створюємо власний бізнес: поради початківцям». На зустріч із редактором всі прийшли із відкритим діалогом і цікавими запитаннями. Лектор акцентував увагу на необхідності навчатись впродовж всього життя. Розмова була ненав’язливою та відвертою, інформація цікавою та корисною.

 

 

 

 

По завершенні лекції всі присутні отримали у подарунок Спецвипуск газети «Все про бухгалтерський облік» з останніми змінами законодавства 2016 року, що буде у нагоді студентам при написанні магістерських, бакалаврських та курсових робіт. Та найголовніше – слухачі отримали заряд позитивної енергії, бажання працювати за фахом, вдосконалювати знання з бухгалтерського обліку та в майбутньому створювати власний бізнес.

 

Людмила Мельянкова,
доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook