Студенти магістратури проаналізували асортимент товарів фармацевтичного та медичного призначення у мережі аптек, зоомагазинах та мережі магазинів «Медтехніка»

17 березня 2016, 12:45

Студенти ОС «Магістр» спеціалізації «Ветеринарна фармація», вивчаючи медичне та фармацевтичне товарознавство у ветеринарній медицині на практичному занятті,  ознайомились з сучасним асортиментом товарів медичного та фармацевтичного призначення.
Завданням було закріпити теоретичні знання, отримані на лекційних заняттях, та, у свою чергу, провести  порівняльний аналіз  щодо того,  як такі товари представлені у мережі аптек, зоомагазинах та мережі магазинів «Медтехніка».

Під час виїзного заняття під керівництвом к. вет. н., старшого викладача кафедри фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини Деркач Ірини Михайлівни магістранти мали змогу провести детальний порівняльний аналіз асортименту товарів фармацевтичного та медичного призначення у ветеринарній аптеці  ВАТ ВНП "Укрзооветпромпостач", зоомагазині, а також одному з магазинів мережі «Медтехніка» (м. Київ, вул. Васильківська).

Студентам були проведені екскурсії, надано інформацію щодо продукції, яку вони пропонують. Студенти активно цікавились питаннями матеріалознавства, зокрема, які  матеріали для виробів медичного призначення є найбільш актуальними, попитом на такі товари.

Активність та професійність поставлених питань засвідчли високий рівень підготовки майбутніх фахівців спеціалізації «Ветеринарна фармація».

 

Завідувач кафедри фармакології та токсикології ,
проф. Духницький В.Б.


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook