Заступники деканів факультетів та директорів ННІ обговорили проведення Дня відкритих дверей

11 березня 2016 року

 10 березня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ. Відкриваючи її, він наголосив на тому, що цьогорічна вступна компанія має пройти організовано та ефективно. Для цього вкрай необхідно прикласти максимум зусиль всьому колективу університету задля ефективного проведення профорієнтаційної компанії. Якість відбору вступників забезпечить надійну платформу для підготовки якісного фахівця. Зважаючи на зазначене, проректор закликав присутніх організовано провести День відкритих дверей, що відбудеться 12 березня 2016 року. 

 
Увагу присутніх було зосереджено на виконанні графіка проведення практик студентів упродовж весняного семестру 2015-2016 н.р. в НДГ НУБіП України. Олег Бачинський наголосив на важливості якісного проведення практичних занять для формування фахівця нової формації. 
 
Начальник навчального відділу Оксана Зазимко закцентувала увагу присутніх на поліпшенні якості підготовки навчальних планів та освітніх програм на 2016-2017 н.р. та наголосила на тому, що робота над формуванням планів завершується. Вона закликала присутніх надати пропозиції щодо поліпшення наповнення додатків до дипломів європейського зразка, що пов’язано зі зверненням адміністрації ЄДБО до ВНЗ України.
 
Начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх проінформувала присутніх, про необхідність створення бази тестових завдань для перевірки якості підготовки фахівців та її розміщення на навчально-інформаційному порталі Moodle.
 
Начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олег Єресько повідомив присутнім про заплановані зустрічі з працівниками деканатів та директоратів для підвищення якості організації заочного навчання. 
 
Начальник спеціального відділу Валерій Бевз закликав присутніх до неухильного виконання Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» щодо документального оформлення надання відстрочки від строкової служби студентам денної форми навчання.
 
Начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова зосередила увагу присутніх на проведенні профорієнтаційної роботи серед вступників до магістратури.
 
Завідувач кафедри культурології Ірина Майданюк ознайомила присутніх з програмою проведення конкурсів «Краса НУБіП» і «Голосіївська весна».
 
Лариса Кліх,
начальник навчально-методичного відділу
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook