Маминою стежкою, батьківським шляхом. Студентка Ольга Голячук про свій життєвий вибір

10 березня 2016 року

 Чому я навчаюсь в НУБіП України? Навчаючись тут вже п’ятий рік, звісно, можу навести безліч аргументів на його користь. Це невимовної краси довколишня природа (не кожен студент може похвалитись таким розміщенням свого вишу), приємні люди, висококваліфіковані викладачі.

 
Але насправді про цей університет я знала ще зі школи. Звичайно, знала його як академію: мої батьки, які навчалися тут, розповідали історії з свого студентського життя. Мама, колишня студентка спеціальності «Економічна кібернетика», і тато, тоді ще студент лісогосподарського факультету, познайомились саме в стінах Української сільськогосподарській академії. А у листопаді минулого року ми святкували  тридцятирічний ювілей їхнього подружнього життя.
 
Коли я приїхала в Київ подавати документи до вишу, я навіть і гадки не мала, що доля приведе мене… в університет моїх батьків. Оскільки я досить непогано склала всі тести ЗНО, вирішила: буду вчитись в тому університеті, звідки мені зателефонують про зарахування в першу чергу. І от я вже магістр (спеціальності «Економічна кібернетика», яку опанувала і моя мама!) факультету інформаційних технологій. Жодного разу не пошкодувала, що життя привело до НУБіП України, де я стала дорослою і можу впевнено крокувати у майбутнє. Я дійсно отримала знання, необхідні для майбутньої професії. Університет показав, наскільки важливо, коли тебе навчають дійсно професійні та захоплені своєю справою люди. А студентське життя подарувало вірних друзів та масу приємних серцю спогадів. 
 
Ольга Голячук,
студентка факультету інформаційних технологій
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook