Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови!

2 березня 2016 року

     29 лютого на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням». У конкурсному змаганні взяли участь 118 студентів, які навчаються нарізних факультетах університету. 
     Учасників олімпіади привітав декан Василь Шинкарук. Він побажав їм міцного здоров’я, а також зазначив, що велика кількість учасників заходу свідчить про любов і шанобливе ставлення наших студентів до рідної української мови.

     Олімпіадні завдання, що складалися з кількох блоків, розробили викладачі кафедри української та класичних мов. За результатами олімпіади визначено переможців, які представлятимуть університет на другому етапі Всеукраїнської олімпіади.

     Перемогу у І етапі здобули студент магістратури гуманітарно-педагогічного факультету Шкута А.В., першокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства Рибалко А.О. та Ковальчук Т.О., а також студент першого курсу економічного факультету Ковбасюк Ю.М.

     Друге місце розділили між собою першокурсники: Порфіленко З.Ю., Штандер І.А., Богатирьов Є.А. з факультету аграрного менеджменту, Васильченко Н.С., Терлєєва В.О. – представники факультету захисту рослин, біотехнології та екології, Харковець Я.Ю. з ННІ лісового і садово-паркового господарства, Тарасенко Н.Ю. з факультету землевпорядкування, Клюй А.О. з економічного факультету.

     Третє місце посіли студенти першого курсу факультету аграрного менеджменту Сухобок Н.О., Миргородська Д.О., Ткачук М.В., першокурсниці Даньшова А.В. з факультету землевпорядкування та Нуждіна І.В. з економічного факультету.


Щиро вітаємо переможців і бажаємо їм успіхів у наступних етапах змагання!

Людмила Дядечко,
старший викладач
кафедри української та класичних мов

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook