Курс на ефективну роботу. Прозвітував ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

6 лютого 2016 року

    Традиційно на початку року керівники структурних підрозділів університету звітують про здобутки колективів за минулий рік. Так, на зборах трудового колективу, 3 лютого 2016 року, про підсумки діяльності ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження доповідав директор ННІ Володимир Вікторович Козирський.

    Свою роботу колектив ННІ організував відповідно до положень програми "Голосіївська ініціатива – 2020" та з метою укріплення позицій університету серед провідних ВНЗ України.
    За підсумками 2015 року колектив ННІ продемонстрував значні результати в науковій та інноваційній роботі. Два наукових проекти, керівниками яких є доктори технічних наук Горобець Валерій Григорович та Жильцов Андрій Володимирович пройшли конкурсний відбір МОН України і отримали державне фінансування у розмірі 499 тис. грн. Загалом науковцями інституту виконуються дослідження за 6 науковими темами (фінансування 1196,4 тис. грн.). Варто зазначити, що у виконанні наукових тематик беруть участь науковці всіх кафедр ННІ.
    5,69 млн. грн. – саме такі фінансові результати роботи ННІ ЕАЕ, що включають в себе надходження спецкоштів, виконання робіт госпрозрахунковими підрозділами та оприбуткування новітнього обладнання отриманого від партнерів (майже 2,5 млн.грн.).
    Підготовка висококваліфікованих фахівців є пріоритетним напрямом діяльності колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Враховуючи оновлені вимоги законодавства та потреби роботодавців, навчання майбутнх інженерів спрямовується у русло оволодіння сучасними технологіями, набуття практичних навиків роботи на новітньому обладнанні. Цьому сприяє тісна взаємодія з провідними електротехнічними компаніями як українськими так і міжнародними, впровадження кращих методик іноземних та вітчизняних ВНЗ-партнерів.

    ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження разом з компанією Шнейдер Електрик Україна встановили у тестовому режимі в навчальному корпусі № 8 систему PowerLogic (автоматизованої системи обліку електричноїї енергії) в рамках програми «Енергозбереження в НУБІП України». Представлена система – це перший крок до спорудження загальноуніверситетської автоматизованої системи обліку енергії. Висловлюємо щиру подяку, члену ради роботодавців ННІ, директору департаменту сервісу Шнайдер Електрик Україна Віталію Валентиновичу Устимчуку за допомогу у створенні даної системи.
    Звичайно у звіті було проаналізовано профорієнтаційну роботу колективу, організацію навчального процесу, культурно-виховну роботу,забезпечення розвитку матеріальної бази.
     Козирський В.В. визначив основні завдання діяльності колективу ННІ ЕАЕ на 2016 рік у розрізі виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020».

      До обговорення долучилися завідувачі кафедр Віталій Пилипович Лисенко, Валерій Григорвич Горобець, Андрій Володимирович Жильцов. Присутній на зборах проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович позитивно оцінив роботу колективу ННІ у 2015 році, звернув увагу на виклики та завдання, що стоять перед університетом.

     У підсумку, збори трудового колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження затвердили звіт про роботу у 2015 році та схвалили завдання на перспективу. Також було обрано делегатів на конференцію трудового колективу університету.

Волошин С.М.,

заступник директора ННІ ЕАЕ

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook