Тільки нарощувати оберти: відбулися збори трудового колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів

4 лютого 2016 року

     4 лютого на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, за участю проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка відбулися збори трудового колективу. 

     На зборах про результати роботи факультету у 2015 році прозвітував декан Вадим Кондратюк, який окреслив основі досягнення і успіхи колективу за минулий рік, а їх чимало. Після реорганізації навчально-наукового інституту у факультет на 8 кафедрах працює 76 науково-педагогічних працівників, 94 % з яких мають науковий ступінь доктора або кандидата наук. Це є досить вагомим показником для забезпечення якості підготовки студентів, яких на факультеті понад тисячу.

     Декан коротко зупинився на результатах вступної кампанії 2015 року і загострив увагу на профорієнтаційній роботі, яка розпочалась з початком навчального року і вже має свої плоди – близько 50 майбутніх абітурієнтів виявило бажання вступити на факультет тваринництва та водних біоресурсів у 2016 році.

     Активно на факультеті ведеться підготовка кадрів вищої кваліфікації – у 2015 році захищено 1 докторську та 3 кандидатські дисертації. Збільшилась кількість наукових тем до 22 і зросли обсяги фінансування – більш ніж у два рази. Приємним є той факт, що на 1 грн. державних коштів факультет заробив майже 0,9 грн., в тому числі завдяки госпрозрахунковій діяльності - 0,31 грн.

     Було також окреслено і здобутки кожної кафедри за 2015 рік, стан матеріально технічної бази лабораторій факультету, участь працівників у вагомих міжнародних заходах за кордоном, проведення двох потужних міжнародних конференцій колективом факультету в Університеті.

     Є чим пишатись у культурно-масовій роботі зі студентами, про що свідчить завоювання 8 перших і 7 других місць з різних видів спорту та художньої самодіяльності як на рівні країни, так і за її межами. 

     Завдяки активній роботі колективу факультету з радою роботодавців, яка була створена у минулому році значно покращились показники надходження позабюджетних коштів та благодійних внесків, а саме більш ніж у два рази в порівнянні з позаминулим роком.

     Вадим Миколайович зупинився і на задачах які стоять перед колективом факультету і на наступний рік. Цитуючи класика Антона Чехова він зазначив: «Якщо працювати для сьогоднішнього, то робота вийде нікчемною; треба працювати, маючи на увазі тільки майбутнє».

     У обговоренні доповіді прийняли участь професори та доктори наук Надія Вовк, Микола Кривенок, Андрій Гетя, Василь Туринський і доценти Іван Чумаченко, Олексій Лосев та Микола Ліхтер

     Проректор Валерій Іщенко також висловив свою думку стосовно діяльності колективу факультету у 2015 році і зазначив, що необхідно не збавляти обертів і працювати так же плідно і в подальшому.

     Збори одноголосно схвалили і затвердили звіт декана за 2015 рік і обрали делегатів на конференцію трудового колективу університету.  

Вікторія Мельник,
голова профбюро факультету
тваринництва та водних біоресурсів

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook