Виробнича практика як важлива форма набуття кваліфікації в професійному навчанні

29 січня 2016 року
факультет аграрного менеджменту

       Факультет аграрного менеджменту продовжує співпрацю з Групою Ашан для удосконалення та формування якісного практичного навчання, що є невідємною частиною навчального процесу, для того, щоб випускати не лише теоретично, а й практично підготовленого фахівця. Нагадаємо, що влітку 2015 року в результаті зустрічі адміністрації факультету аграрного менеджменту та провідним фахівцем відділу навчання Асею Савченко і начальником людських ресурсів Сергієм Раєвським було підписано угоду про співпрацю, а двоє студентів третього курсу – Каріне Подолян та Марія Гриценко  проходили виробничу практику в ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет».

         29 січня представники робочої групи від НУБіП України у складі декана факультету аграрного менеджменту Анатолія Остапчука, координатора практичного навчання факультету Наталії Помянської,  заступника декана факультету харчових технологій та управління якістю АПК Олександра Андрощука, асистента Наталії Голимбовської  зустрілися з представниками Групи Ашан - керівником відділу розвитку персоналу Фредеріком Ененом,керівником людських ресурсів магазину Петрівка - Марією Колочовою,  керівником людських ресурсів Тамарою Левченко, менеджером з навчання - Асею Савченко, начальником відділу навчання - Катериною Давидовою та спеціалістом відділу розвитку персоналу Станіславом Ткаченком

 
 
Фредерік Енен зробив презентацію, де було продемонстровано позиціонування Групи Ашан в цілому на світовому ринку так і в Україні зокрема. Він сформував пропозицію та запросив наших студентів 3-го курсу та магістратури 1-го року навчання для проходження практичного навчання в наступному семестрі. Особливістю такої практики є те, що потенційний роботодавець є абсолютно зацікавленим у подальшому працевлаштуванні практиканта, так і навчання студентів, починаючи з 2-го курсу (написання курсових робіт, розробка проектів, написання дипломних робіт на базі Ашан). Проходження практики студентами НУБіП України можливе не лише в Києві, а за бажанням студента по всій сітці мережі Ашан, які розташовані у містах Львові, Кривому Розі, Запоріжжі та Одесі. Зважаючи на те, що в нашому університеті навчаються студенти з різних регіонів нашої держави, така пропозиція буде зручною для майбутніх практикантів Групи Ашан.
По завершенню перемовин сторони домовились про найближчу зустріч Фредеріка Енена та його колег зі студентами факультетів аграрного менеджменту і харчових технологій та управління якістю АПК, які отримають можливість поспілкуватися з провідними працівниками,  фахівці запропонують презентацію Групи Ашан, проведуть майстер-клас. Найближчим часом буде розроблено положення про спільну виробничу практику для студентів, а також включено представника Групи Ашан в Раду Роботодавців факультету аграрного менеджменту. 
 
 
 

 Наталія Помянська

секретар деканату факультету аграрного менеджменту,

координатор практичного навчання студентів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook