В добру путь, випускники факультету тваринництва та водних біоресурсів!

28 грудня 2015 року
Факультет тваринництва та водних біоресурсів

        24 грудня. В університеті тривають випуски магістрів. На черзі – вручення дипломів випускникамфакультету тваринництва та водних біоресурсів, які навчалися за 15-ма магістерськими програмами. Привітав магістрів спеціальностей «Водні біоресурси та аквакультура» та «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» декан факультету Вадим Кондратюк. Він зазначив, що сьогоднішній день – визначний, адже 85 кращих студентів, половина з яких активісти студентського самоврядування, отримають підтвердження своїм знанням і вмінням – диплом магістра НУБіП України.

     З вітальним словом до випускників, професорів, викладачів, батьків – всіх, хто своєю працею сприяв поповненню виробництва висококваліфікованими фахівцями у галузі тваринництва, технологій переробки, аквакультури, звернувся ректор університету Станіслав Ніколаєнко.Станіслав Миколайович запевнив випускників, що отримані знання і вміння дозволять знайти кожному своє місце в житті. І той факт, що серед 17 пріоритетів, визначених на Кліматичному саміті в Парижі у грудні цього року, – подолання бідності і нарощування виробництва якісної продукції харчування – ще раз підтверджує затребуваність фахівців, яких готує університет і факультет. Разом з тим, це величезна відповідальність, додав ректор. Але крім фахових знань, потрібно бути ще й економістами, фінансистами, обізнаними із законодавством. Відтак вчитися треба завжди, продовжив він. Високі технології, грін-технології – це те, що випускники повинні нести із стін університету в життя. І без сумніву, кожен присутній сьогодні буде примножувати здобутки нашої 118-річної almamater. Адже зооінженери і фахівці з аквакультури – це ті, хто завжди уславлював університет. Серед них чимало знаних особистостей, науковців, державних діячів. Тож ректор побажав випускникам миру, везіння, процвітання і не зупинятися на досягнутому. Та вручив дипломи з відзнакою десятьом випускникам.

     До вітання приєднався також проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Серед іншого, побажав учорашнім студентам, а нинішнім магістрам, бути достойними синами і дочками нашої країни. Сергій Миколайович вручив грамоти тим, хто впродовж усього часу не тільки старанно навчався, а й брав активну участь у студентському житті факультету.

      Продовжили урочисте вручення дипломів декан Вадим Кондратюк та завідувачі кафедр.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook