Відокремлені підрозділи підбили підсумки діяльності за 2015 рік

23 грудня 2015 року

     23 грудня відбулася традиційна нарада керівництва університету з директорами відокремлених підрозділів. Ректор Станіслав Ніколаєнко, відкриваючи нараду, наголосив на необхідності продовжувати роботу по підвищенню якості навчання, по здійсненню профорієнтаційних заходів, звернув увагу директорів на ряд викликів, що можуть виникнутиу наступному році з питань фінансування, оплати енергоносіїв тощо.
     Потім перейшли до розгляду питань порядку денного. Директори відокремлених підрозділів доповіли про успішне проведення навчальних сесій, відсутність заборгованості по зарплаті та оплаті за енергоносії.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зазначив, що у майбутньому необхідно уніфікувати строки проведення навчальних сесій у відокремлених підрозділах, надав практичні поради керівникам по окремим питанням господарської та фінансової діяльності, а також виступив з пропозицією щодо допомоги в організації навчання осіб, відповідальних за проведення тендерів, яку схвально зустріли всі присутні на нараді.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша підкреслив, що всі відокремлені підрозділи успішно закінчують рік, але зауважив, що профорієнтаційна робота потребує подальшого покращення.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук звернув увагу директорів на необхідність більш активного залучення студентів до участі у програмах міжнародного співробітництва.

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко повідомила про актуальні питання навчальної діяльності відокремлених підрозділів у наступному навчальному році.

     Начальник планово-фінансового відділу Наталія Дробот поінформувала учасників наради про виконання загального фонду у 2015 році та плани на 2016 рік.

Олег Єресько

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook