Визначено переможців І етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит»

17 грудня 2015 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України 1225 від 03.11.2015р. «Про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2015/2016 н.р.» та на підставі відповідного наказу МОН №1079 від 13.10.2015р. вийшло розпорядження декана економічного факультету згідно з яким слід провести І етап конкурсу на економічному факультеті в розрізі спеціальностей.

 

Для відбору кращих робіт на участь у ІІ етапі конкурсу для спеціальності «Фінанси і кредит» було створено комісію у складі:

Голова комісії Давиденко Н.М.
Члени комісії:
Олійник О.О., Лабенко О.М.

 

  


16 грудня відбулось заслуховування наукових робіт зі спеціальності «Фінанси і кредит». На розгляд комісії подано 6 наукових робіт.
Серед тем досліджень: «Інвестиційне забезпечення підприємств АПК», «Розвиток та формування сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів України», «Фінансування аграрного сектору України», «Впровадження електронного бюджетування в Україні», «Аналіз та перспективи співпраці України з МВФ на сучасному етапі», «Місцеві бюджети в період децентралізації».

 

  


Комісія заслухавши доповіді студентів, переглянувши презентації та наукові роботи мала змогу перевірити достатність знань студентів із обраної тематики, подискутувати в розрізі представлених тем, відзначити новизну та актуальність досліджень. В результаті переможцями І туру стали третьокурсники Горбенко Альона, Загарія Вадим, Щіпанська Світлана, Сірець Наталія. Бажаємо успіхів студентам у подальшому проходженні процедур з подання наукових робіт на ІІ тур конкурсу.

 

Негода Ю.В.,

к.е.н., доцент кафедри фінансів


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook