У «Великоснітинському» підбили підсумки і вшанували кращих

7 грудня 2015 року

     Після завершення циклу осінньо-польових робіт колектив НДГ«Великоснітинське» ім. О.В. Музиченка зібрався для підбиття підсумків роботи за 2015 рік і вшанування кращих.

     З привітаннями від ректорату виступив начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій Василь Туринський. Він зазначив, що, незважаючи на складні погодні умови і брак коштів, господарство в цілому впоралося з поставленими завданнями. У співробітництві з інвесторами – ТОВ «Успіх», ФОП «Розумний», «Суфле агро» – оброблено 1931 га площ, зібрано 8704 тонн зерна, в т.ч. сої - 355, соняшнику – 1156, кукурудзи на зерно – 419, кукурудзи – 3106, озимої пшениці – 2822, ячменю – 847 тонн. Рентабельність по сої склала 7,6 відсотку, соняшнику – 144,5, кукурудзі на зерно – 50, озимій пшениці – 162, ячменю – 99. А загалом – практично 92 відсотки.

     Перед трудівниками полів виступили голова селищної ради Іван Корчук, заступник голови Фастівської районної державної адміністрації Юрій Волков, головний агроном господарства Федір Воробей і головний інженер Олег Марчук.

     Директору господарства Миколі Журавлю було вручено медаль «70 років визволення України від фашистських загарбників», а кращим працівникам – почесні грамоти. Хліборобів також вітали аматори народного колективу села Перевіз.

Василь Туринський,
начальник відділу інноваційної діяльності та трансферу технологій

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook