Засідання розширеного ректорату

22 грудня 2015, 9:00


22 грудня 2015 р. Київ № 13


ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про заходи щодо виконання вимог Законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про відходи» та виконання наказу від 08.12.2015 р. № 1370. Доповідає відповідальний по Університету з екології та охорони навколишнього середовища, начальник господарського відділу Дудченко Володимир Миколайович.
  2. Про роботу редакційно-видавничого відділу. Доповідає начальник редакційно-видавничого відділу Колесніков Андрій Петрович.
  3. Про роботу Науково-дослідного та проектного інституту стандартизації і технології екобезпечної та органічної продукції. Доповідає директор Інституту Мазуренко Ігор Костянтинович.
  4. Про ефективність досліджень та виробництво і реалізацію сільськогосподарської продукції, вирощеної на дослідних ділянках Агрономічної дослідної станції (виконання наказу від 05.03.2015 р. № 246). Доповідає директор НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування Булигін Сергій Юрійович.
  5. Звіт про роботу приймальної комісії за 2015 рік. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Шевчук Віктор Миколайович.
  6. Про профорієнтаційну роботу в інститутах та на факультетах. Доповідають директори ННІ і декани факультетів.
  7. Про результати конкурсного відбору проектів науково-дослідних робіт у 2016 році. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  8. Про терміни вступу до аспірантури і докторантури у 2016 році. Доповідає перший проректор Ібатуллін Ігор Ілліч.
  9. Про план заходів на січень 2016 року. Доповідає учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  10. Різне.


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook