Чернігівщина вітає аграріїв

12 листопада 2015 року
Ніжинський агротехнічний інститут

12 листопада в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулися урочисті заходи з нагоди Дня працівників сільського господарства.

На святкування був запрошений і ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут», представники якого – Толочко Світлана, заступник директора з навчально-виховної роботи, Ікальчик Микола, к.т.н., доцент кафедри машин та обладнання агропромислового виробництва, Бугерчук Світлана, провідний фахівець лабораторії біологічного землеробства навчально-науково-виробничого підрозділу – мали змогу долучитися до яскравого і врочистого дійства привітання і нагородження кращих у галузі аграрного виробництва.

У своїх віншуваннях голова Чернігівської обласної адміністрації Валерій Куліч, голова Чернігівської обласної ради Микола Звєрєв, директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Сергій Хоботня відзначили значні результати роботи агропромислового комплексу Чернігівщини, наголосили, що саме працівники сільського господарства своєю працею створюють підвалини економічної та продуктової незалежності України в сучасних умовах. Лунали щирі побажання належної державної підтримки аграрної галузі, підвищення соціальних стандартів на селі і міцного здоров’я, благополуччя всім тим, хто щедро зерном сіє хліборобську ниву.

А святкового настрою в концертному залі додали запальні танці та пісні у виконанні провідних колективів культури та мистецтв області.

Зі святом вас, дорогі працівники сільського господарства!

Світлана Толочко, заступник директора з навчально-виховної роботи


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook