У центрі уваги ректорату - засідання вченої ради, організація підготовчого відділення та боротьба із нестатутними відносинами

23 листопада 2015 року

 23 листопада відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко наголосив, що цього тижня університет прийматиме Раду Асоціації працівників вищих аграрних навчальних закладів, пройдуть засідання розширеного ректорату та вченої ради. А в суботу, 28 листопада, у День відкритих дверей до нас завітають майбутні студенти.

 
Затим проректор з науково-педагогічної діяльності, соціальної та правової роботи Володимир Курило доповів про результати наради з питань подолання нестатутних відносин. Завершується розробка проекту плану антикорупційних заходів з урахуванням пропозицій членів ректорату.
 
Учений секретар Оксана Барановська повідомила про стан підготовки до засідань ректорату та вченої ради університету, яке цього разу пройде на базі факультетів захисту рослин, біотехнологій та екології і агробіологічному. За традицією, члени вченої ради перед початком засідання відвідають декілька об’єктів - аудиторії, лабораторії цих факультетів, а також ознайомляться з ходом будівельних робіт у третьому корпусі.
 
Начальник навчального відділу Оксана Зазимко доповіла про організацію роботи підготовчого відділення, підготовку до зимової екзаменаційної сесії. 
 
Радник ректора Дмитро Войтюк акцентував увагу на необхідності посилення практичного навчання в університеті і можливого перегляду рейтингу викладачів у бік збільшення кількості годин за цей вид роботи.
 
Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про звіти науково-дослідних інститутів, а також аспірантів і докторантів. У рамках створення лабораторії зі спільним використанням обладнання, Володимир Отченашко отримав доручення організувати візит зацікавлених у обладнанні деканів до Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК.
 
Директор ННЦ соціальної та виховної роботи Віталій Коваленко поінформував про перші за останні роки ігри КВК серед студентів. Фінальні змагання веселих і кмітливих пройдуть 10 грудня. Також до Дня Збройних Сил України в університеті будуть організовані зустрічі з ветеранами, бійцями АТО, ряд спортивних і патріотичних заходів, з графіком яких можна ознайомитися на офіційному сайті.
 
Голова профспілкової організації Ростислав Тарасенко повідомив про результати перевірки діяльності їдалень в 10-му та 11-му навчальних корпусах. Усі недоліки були заактовані та передані для усунення директору служби харчування Богдану Дубасу. Такі перевірки будуть здійснюватися на постійній основі. Їх головна мета – суттєво поліпшити якість харчування в студентських їдальнях і буфетах.
 
Керівники відділів кадрів Микола Михайліченко, юридичного Андрій Бова, планово-фінансового Наталія Дробот, спеціального Валерій Бевз, охорони і безпеки Василь Моісеєєв, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька та начальник військової кафедри Анатолій Есаулов доповіли про діяльність підрозділів і завдання на поточний тиждень.
 
Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку університету Вадим Ткачук повідомив про переговори з інвесторами щодо будівництва гуртожитку і житлового будинку. Зараз вивчаються пропозиції і аналізується правова сторона можливої співпраці. Також триває робота з представниками німецької компанії щодо зведення на території на навчально-дослідного господарства «Великоснітинське» ім. О.Музиченка сучасного свинокомплексу.
 
Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про хід ремонтних робіт в корпусі №1, ботанічному саду та відновлення корпусу №3.
 
 
Підсумовуючи, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, Володимиру Отченашку - підготувати нараду за підсумками наукової діяльності у 2015 році, Оксані Барановській -  звести план роботи на 2016 рік, Оксані Зазимко і начальнику методичного відділу Ларисі Кліх - доповісти про оновлення системи методичної роботи, Вадиму Ткачуку - провести нараду по поліпшенню діяльності редакційно-видавничого відділу, Віталію Коваленку - запровадити конкурс на найкращу студентську кімнату в гуртожитку.
 
Також розглядалися і інші питання життєдіяльності університету.
 
Денис Рудень
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook