Визначені фіналісти чемпіонату університету з КВК

21 листопада 2015 року

     Ось і настав фінальний день відбірних змагань Чемпіонату НУБіП України з КВК серед студентів факультетів, ННІ та відокремлених підрозділів. На третьому, завершальному дні смішили глядачів 5 команд: студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів під назвою «Діти генерала Родимцева», КВКшники з інтригуючою назвою «Дітей з нами не пустять», професійно названі ветеринари «4 органи і копчик» та команда гуманітарно-педагогічного факультету«Труднощі перекладу». Також на змагання завітали істуденти Ніжинського агротехнічного інституту«Два на два»

     Не дивлячись на погану погоду, за своїх однокурсників прийшло повболівати дуже багато охочих. Усміхнені обличчя, блиск у очах та трохи хвилювання парило серед учасників сьогоднішнього півфіналу. Багато цікавих жартів на вічні теми студентства, сім’ї та відносин по-доброму демонстрували команди.

    

    

     І ось, він, довгоочікуваний момент перемоги, на який, затримавши дихання та насторожившись чекали усі команди. Сьогодні перемогу отримали студенти факультету ветеринарної медицини «4 органи і копчик».

     На цьому ще не все. Також сьогодні підсумували результати усіх днів півфіналу і дізнались тих щасливчиків, які виходять у фінал. Окрім ветеринарів у фінал проходять команди факультетів конструювання та дизайну і економічного, Мукачівського аграрного коледжу та абсолютні переможці – механіко-технологічний факультет під назвою «Каністра».

     У фіналі будуть сюрпризи та нові конкурси, яких ви ще не бачили та змагатимуться 5 команд. Буде цікаво!

Ходій Дар’я,
фахівець відділу виховної роботи
та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook