Завершилася Спартакіада серед студентів з футболу

7 листопада 2015 року

     Інтрига чемпіонства трималась до останнього дотику м’яча. Та спочатку про «малий» фінал. За бронзові медалі змагались команди економічного факультету та ННІ лісового та садово-паркового господарства. Гра проходила блискавично та на зустрічних курсах. М’яч не зупинявся ні на секунду. Моменти для взяття воріт виникали як в одної, так і в іншої команди, а для завершення комбінацій не вистачало зовсім трішки. Навіть після вилучення гравця команди економічного факультету, гра залишилася рівною і цікавою. Кінцевий рахунок матчу 0:0, а переможця цієї пари – футболістів ННІ лісового та садово-паркового господарства – виявили післяматчеві пенальті.

     У фінал зустрілися команди факультету аграрного менеджменту з агробіологічним факультетом. Відразу після стартового свистка почались «гойдалки» – багато чоловічої боротьби, іноді навіть занадто грубої, безліч індивідуальних протистоянь, неймовірні сейви воротарів, надцікава гра атакуючої лінії та впевнена гра захисників обох команд вражала. Та, попри велику кількість небезпечних моментів біля обох воріт, гра виявилась скупою на голи – рахунок знову 0:0. Та ж ситуація, що і в попередньому матчі - все вирішли післяматчеві пенальті. Зазначимо, що обидва фіналіста протягом всього турніру не пропустили в свої ворота жодного м’яча. А це вже само по собі заслуговує на повагу.

     Удача ж у цьому матчі була на боці агробіологів, які скористались помилкою суперника і перемогла в цій «футбольній лотереї» з рахунком 5:4.

Вітаємо переможців!


Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook