Пройшла перевірка використання коштів зальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності

4 листопада 2015 року

 Згідно статті 10 Закону України «Про загальнообов'язкове державне загальне страхування», Плану-графіку Київського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та на підставі направлення заступника директора виконавчої дирекції Київського відділення Фонду В.О. Харапун головними спеціалістами контрольного ревізійного відділу виконавчої дирекції Київського відділення Фонду з 19.10.2015 р. по 23.10.2015 р. проведена документальна планова перевірка використання коштів загальнообов'язкового державного соціального страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності НУБіП України за період з 01.07.2014 р. по 30.09.2015 р.

 
У ході перевірки з нарахування та виплати допомоги за всіма видами порушень не встановлено.
 
Комісії із соціального страхування вказано на посилення контролю з виконання «Інструкції про порядок видачі документів що засвідчують тимчасову непрацездатність громадян».
 
У підготовці та наданні відповідних документів до перевірки приймали участь група бухгалтерів з обліку оплати праці, відділу соціальної роботи, голова комісії соціального страхування Ростислав Тарасенко, головний бухгалтер Тетяна Кондрицька, заступник головного бухгалтера Ніна Карман.
 
Тетяна Кондрицька,
головний бухгалтер
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook