Заява прес-служби Національного університету біоресурсів і природокористування України щодо місцевих виборів 25 жовтня 2015 року

31 жовтня 2015 року

 Національний університет біоресурсів і природокористування України на виконання Конституції України, Закону «Про місцеві вибори» протягом виборчого процесу надавав рівну можливість кандидатам, представникам усіх політичних партій, які були суб’єктами виборів, проводити агітаційну роботу на території Університету, спілкуватися з працівниками і студентами в формах,  дозволених діючим законодавством. Жодної скарги по проведенню виборів до виборчих комісій не поступило.

 
На території студентського містечка були розміщені чотири виборчі дільниці. Університет надавав усю необхідну організаційну допомогу для їх роботи, сприяв законному проведенню виборів до міської ради.
 
Жоден представник керівництва Університету не здійснював адміністративного впливу на студентів чи викладачів, не заважав їх волевиявленню. Щодо заяв окремих політиків про порушення Закону під час голосування 25 жовтня 2015 року, то ми солідарні з ними, що це повинно бути предметом розгляду правоохоронних органів.
 
Колектив Університету робить і буде робити все, щоб забезпечити конституційні права студентів і співробітників на свободу слова, віросповідання і вільне виявлення політичних поглядів.
 
Прес-служба НУБіП України
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook