Пройшла відкрита лекція професора Лариси Баль-Прилипко

30 жовтня 2015 року

     29 жовтня пройшла відкрита лекція професора кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Лариси Баль-Прилипко. Присвячена актуальній темі розвитку інноваційних технологій в м’ясопереробній галузі, вона зібрала студентів, аспірантів, співробітників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології, представників навчального відділу і ради роботодавців факультету – директорів і технологів компаній «Технологія Трейд, «Альма-Века», «М'ясо-Буковелю», «Рапс», «Максис-плюс», та колег з Київського кооперативного інституту бізнесу і права.

     В умовах сьогодення забезпечення населення безпечними та якісними продуктами харчування надзвичайно важливе питання. А для цього необхідне розуміння спільності різних агро- та харчових технологій як вихідної бази для розробки системи науково-інноваційних пріоритетів, насамперед пов'язаних із гарантією безпечності та якості продуктів харчування.

     Лариса Баль-Прилипко у формі діалогу розглянула актуальні тенденції вітчизняної м’ясопереробної промисловості, інноваційні технології (як пріоритет розвитку харчової промисловості), основні пріоритети розробки інноваційної концепції якісних та безпечних харчових продуктів, скринінг інформації використання способів та речовин, що мають консервуючі властивості (біологічні способи консервування, прийоми нанотехнологіїй, використання активованих водних систем), концептуальні принципи інноваційних технологій якісних та безпечних м’ясних виробів.

     Матеріали лекції – презентації, підручник, монографія, посібники, додатки тощо – знаходяться у відкритому доступі для користувачів і розміщені на електронному ресурсі НУБіП України та у бібліотеці.

О. Савченко,
в.о. зав. кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook