Співпраця бізнесу та університетів: проекти факультету інформаційних технологій

29 жовтня 2015 року

     16 жовтня у рамках співпраці факультету інформаційних технологій та компанії «Майкрософт Україна» декан Олена Глазунова та доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Олена Кузьмінська у якості експертів відвідали Фестиваль педагогічної майстерності в рамках Всеукраїнського проекту «Хмарні сервіси в освіті».

    

      Про успішні практики використання хмарних технологій Олена Кузьмінська доповіла на засіданні вченої ради факультету. А Олена Глазунова окреслила перспективи розвитку співпраці факультету і корпорації «Майкрософт Україна» та вручила науково-педагогічним працівникам дипломи учасників практичного семінару «Хмарні технології в навчальному процесі сучасного університету», що проводився у вересні на базі факультету. 

     Співробітники факультету не лише підвищують свою кваліфікацію, але й активно впроваджують набуті знання у практику. Так, доцент кафедри інформаційних і дистанційних технологій Дмитро Касаткін презентував модель координації адміністративної роботи факультету за допомогою онлайн-календаря MS Office 365 on-line та приклад застосування для координації роботи деканату та кафедр на жовтень 2015 року.

Олексій Ткаченко,
заступник декана факультету інформаційних технологій

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook