«Університетська варта» гартується в реальних справах

22 жовтня 2015 року

 Розвиває свою діяльність та громадські зв’язки спеціалізований загін з охорони громадського порядку Голосіївського районного в м. Києві формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Університетська варта». 

 Члени загону на чолі з командиром загону Павлом Марчуком забезпечили охорону заходу, який організовувало Об'єднанане Козацтво України. Заздалегідь було проведено інструктажі:  з правової підготовки  ─ підполковником козацтва осавульської служби Володимиром Філоненком, а з фізичної (які прийоми можна застосовувати під час патрулювання і як це правильно робити) ─ тренером 1 категорії з боротьби Віктором Гончаренком, який запропонував і надалі проводити навчання загону з прийомів рукопашного бою. 
 
За свою чітку та злагоджену роботу підрозділ був нагороджений грамотою організації, яку вручив очільник Валентин Соколовський.
 
 
 «Ці хлопці ─ майбутнє України, молодь повинна рівнятися на них, ─ зауважив у привітальному виступі Володимир Філоненко. ─ Велика подяка за вашу роботу. А керівнику хочеться побажати наснаги та мужності в нелегкій праці по зміцненню законності та порядку в наш тяжкий час. Нехай береже Вас Бог, Ви молодці. З такими активними людьми, які вправно та вміло виконують покладені на них обов'язки, ми піднімемо та розбудуємо нашу Україну». 
 
Павло Марчук
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook