Тиждень правових знань: круглий стіл, нагородження та закладання алеї

13 жовтня 2015 року

     Тиждень правових знань на юридичному факультеті виявився багатий на події. Кафедрою цивільного та господарського права проведено круглий стіл «Міжнародний комерційний арбітраж як альтернатива вирішення господарських спорів». На ньому з доповідями виступили представники кафедри: завідувач Лілія Панькова, професор Олександр Світличний, доценти Інна Горіславська, Марина Гаєвець та асистент Юлія Канарик.
     Учасники обговорили особливості вирішення господарських спорів МКА, проблеми визнання та виконання рішень арбітражів, а також питання підготовки фахівців у цій сфері.
     За підсумками роботи студентам, які старанно вивчають цивільно-правові, господарсько-правові дисципліни та беруть активну участь у громадському житті, вручили грамоти.

     В рамках Тижня правових знань і з нагоди Дня юриста колектив факультету привітали співробітники газети «Все про бухгалтерський облік», з якою кафедра налагодила тісну співпрацю. А студенти четвертого курсу Марія Баран, Аліна Пенькова та Марина Шевченко отримали від редакції ще й персональні відзнаки.

     До професійного свята викладачі і студенти заклали алею на подвір'ї навчального корпусу № 6 з першими насадженнями – бузком і калиною. А ще на ній розмістили «Капсулу часу» із студентськими листами-побажаннями та роздумами, щоб повернутися до них за декілька років після закінчення університету.

Яра Олена Сергіївна,
декан юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook