Ділова гра серед студентів 4-го курсу

6 жовтня 2015 року

 В рамках проведення на юридичному факультеті «Тижня правових знань», серед студентів 4 курсу, працівниками кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства в складі завідувача кафедри, д.ю.н., професора Ладиченко В.В., к.ю.н., старшого викладача Кідалова С.О. та аспіранта кафедри Вітіва В.А., провели «Ділову гру» на тему «Інституційне право Європейського Союзу».
  Під час проведення «Ділової гри» працівниками кафедри було підготовлено учбовий матеріал, що містить структурований опис ситуацій, що запозичені з реальної практики Суду Європейського Союзу.


Студенти у свою чергу, раціонально організувавши свій час на підготовку, проаналізували ситуацію та перейшли до вирішальної стадії гри - дебатів. Тут почалось найцікавіше: обговорення ситуації, запитання одної команди до іншої, наведення доказів, пошуки розв´язання проблеми і насамперед надання своєї оцінки у даній справі. На цій стадії гру супроводжували бурхливі емоції, важливою була швидка реакція учасників, надавалися блискавичні відповіді та контраргументи.

 


  Отже, даючи студентам завдання у формі реальної ситуації, яка використовувалась у практиці Суду Європейського Союзу кафедра міжнародного права та порівняльного правознавства відкриває їм значно більшу можливість поділитися своїми знаннями, досвідом і уявленнями, тобто навчитися не тільки у викладача, а й один у одного. Такий метод піднімає впевненість студентів у собі, у своїх здібностях. Вони активно вчаться слухати один одного і точніше висловлювати свої думки.


Завідувач кафедри
міжнародного права
та порівняльного правознавства
Ладиченко В.В.,
ст. викладач кафедри
Кідалов С.О.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook