Освічена людина – це людина, яка знає, де знайти те, чого вона не знає

24 вересня 2015 року

Освічена людина – це людина, яка знає,
де знайти те, чого вона не знає.
Г.Зіммель

   Саме цьому нас, студентів першого курсу юридичного факультету, намагається навчити викладач кафедри теорії та історії держави і права Віра Олегівна Качур. Особливо це проявляється при виконанні нами самостійних завдань, розміщених на платформі дистанційного навчання Moodle.


   Успішно пройшовши реєстрацію, ми були перенаправлені на сторінку, де безпосередньо розміщені ресурси електронного навчального курсу «Теорія держави і права (1 семестр)». Серед них найскладнішими виявилися завдання для самостійної роботи, спрямовані на те, щоб виробити у нас вміння працювати із спеціальною науковою літературою. І саме тоді ми зрозуміли, що школа залишилися позаду, а попереду свої ворота відчинила перед нами академічна освіта.


   Природно, це викликало у студентів чимало труднощів, а перші результати і взагалі засмутили. Тому В.Качур запропонувала нам зібратися на консультацію, на якій роз’яснить завдання та відповість на наші питання.
23 вересня 2015 року після навчальних занять ми разом із студентами 1 курсу скороченого терміну зібралися в ауд.101. За допомогою презентаційних слайдів викладач нам роз’яснила переваги використання платформи Moodle для підготовки до занять та засвоєння навчальної дисципліни «Теорія держави і права», методику виконання самостійних завдань, секрети пошуку спеціальної літератури та необхідність вміти правильно оформляти її бібліографічний опис.


  Зустріч-консультація пройшла в теплій і дружній атмосфері у вигляді діалогу, під час якого ми отримали в руки ту нитку Аріадни, яка проведе нас лабіринтами навчального підземелля до дверей, за якими відриється світ справжньої юридичної практики.


Дмитрій Неділько,
студент 1 курсу юридичного факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook