Пляжний футбол в університеті

3 вересня 2015 року

     2 вересня в будинку футболу відбулася прес-конференція тренерського штабу збірної України з пляжного футболу за участю президента ФФУ Андрія Павелка. Як вже зазначалося раніше, старшим тренером збірної України з пляжного футболу є наш колега – завідувач кафедри фізичного виховання НУБіП України Микола Костенко.

     На зустрічі очільник ФФУ заначив, що всі пишаються історичним успіхом збірної команди і, що ця перемога особливо важлива в такі складні часи, які переживає Україна сьогодні. В свою чергу, старший тренер збірної Микола Костенко та капітан команди Ігор Борсук запевнили, що нинішній склад «синьо-жовтих» має потенціал для того, щоб на майбутній світовій першості стати найсильнішим колективом на планеті.

      Потім з гравцями збірної України з пляжного футболу та керівництвом Асоціації пляжного футболу України зустрівся міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Він привітав спортсменів зі срібним кубком Суперфіналу Євроліги 2015 та запевнив, що міністерство буде робити все для популяризації цього виду спорту.


Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook