Першокурсники – спортивна надія університету

2 вересня 2015 року

     З метою популяризації здорового способу життя та заохочення першокурсників до занять спортом 1 вересня проведені змагання з перетягування канату, дартсу та колективної сили. Студенти, які мешкають в гуртожитках, помірялися силами між собою та визначили найкращих. Для зручності учасники були поділені на три зони в залежності від розташування гуртожитків. До першої зони увійшли гуртожитки №№ 4, 5, 6, 7, до другої – №№ 2, 3, 8, а третю зону склали гуртожитки №№ 1, 9, 10, 11.

     Учасників змагань вітали урочистими промовами проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталій Коваленко та завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко.
     Серед трьох команд збірна 1-го гуртожитку виявилася найкращою одразу у двох видахколективній силі та перетягуванні канату.
За результатами змагання з дартсу, в якому взяли участь 20 студентів, перше місце посів мешканець гуртожитку № 9 Олександр Одарич. Друге – також представник цього гуртожитку Олександр Ткач, а третє Ярослав Костенко з гуртожитку № 11.

     У другій зоні в змаганнях з колективної сили взяли участь чотири команди. Перемогу здобула молодь гуртожитку № 3. В перетягуванні канату найсильнішими стали першокурсники 8-го гуртожитку. Спробували себе у дартсі 15 студентів. Друге і третє місця розділили мешканці гуртожитків № 8 і № 3 Максімчук О.С. та Михненко В.І., а переміг представник гуртожитку № 1 Савосін А.П.

     Найзапекліші баталії відбулися біля 6-го гуртожитку. В колективній силі взяли участь аж шість команд, серед яких збірна гуртожитку № 6 стала найсильнішою.
     У змаганнях з перетягування канату перемогу здобули мешканці гуртожитку № 5. Серед 26 учасників третє та друге місця вибороли студенти гуртожитку № 7 Максим Харченко та Сергій Усик. Переможцем став мешканець гуртожитку № 5 Сергій Пасічко.
 

     Переможці змагань нагороджені призами, які надав голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Муравський. Особлива подяка заступнику завідувача гуртожитку № 6 Юрію Масаловичу за підготовку спортивного майданчика та музичний супровід, а також викладачам та співробітникам кафедри фізичного виховання за високий рівень організації змагань та об’єктивне суддівство.

Виталий Коваленко,
директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook