Готуючись до Дня знань

31 серпня 2015 року

      31 серпня напередодні Дня знань гуманітарно-педагогічний факультет зібрав студентів 2015 року вступу.

     Протягом літніх канікул з ініціативи декана Василя Шинкарука ремонтувалися лекційні аудиторії і навчальні класи. Немало зусиль витрачено і на благоустрій прилеглої до 15-го корпусу території. До цієї роботи долучалися і студентські будівельні загони, створені з числа старшокурсників, та студенти нового набору під час літньої практики. За цей час при вході в корпус замайорів і прапор факультету та його оновлена символіка. Тож сьогодні студентів з нового поповнення привітно зустрічали вже у відремонтованих приміщеннях адміністрація, викладачі і наставники, які на найближчі чотири-п’ять років стануть порадниками, партнерами у педагогічній взаємодії та другими батьками для студентів. Приємно, що молодь вже сповнена гордості за свій факультет.

     Василь Дмитрович привітав студентство та представив їм кураторів груп. Даючи настанови викладачам, він закликав якісно виконувати важливу місію вихователя, бути уважними до кожного студента та співпрацювати один з одним.

     Завтра всі першокурсники складуть урочисту присягу студента НУБіП України, отримають студентські квитки, залікові книжки та візьмуть участь у загальноуніверситетських урочистостях.

Ольга Наконечна


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook