До уваги студентів 2015 року вступу! Постановка на військовий облік – обов’язкова!

31 серпня 2015 року

 Відповідно до Закону України № 2232 «Про військовий обов’язок і військову службу» від 25.03.1992 р. студенти нового набору – юнаки 18-28 років, які змінили місце проживання і мешкають у студентських гуртожитках, повинні стати на військовий облік за новим місцем проживання.

 
Для цього їм необхідно спочатку з’явитися у спеціальний відділ НУБіП України, що знаходиться в навчальному корпусі № 15 кім. 40, для постановки на військовий облік у навчальному закладі та отримання довідки за формою 17. 
 
При цьому кожен студент повинен мати при собі та надати такі документи: оригінал приписного посвідчення або військового квитка, паспорт, 4 конверти та окремо 4 поштові марки по Україні номіналом 2 гривні.
 
Після цього до 1 жовтня першокурсники мають стати на військовий облік у Печерсько-Голосіївському об’єднаному районному військкоматі, що за адресою: м. Київ-133 вул. Командарма Камєнєва, 1. Прийомні дні – вівторок з 10.00-13.00 та четвер з 15.00-18.00 години. При собі необхідно мати копію ідентифікаційного коду, оригінал приписного посвідчення або військового квитка, копію паспорта (1, 2, 11 сторінки), довідку паспортиста, 5 конвертів з марками по Україні номіналом 2 гривні.
 
Шановні студенти! Пам’ятайте про відповідальність, встановлену чинним законодавством за порушення порядку військового обліку, приписки до призовних дільниць. У разі невчасної постановки на військовий облік, Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено накладення штрафу! 
 
Валерій Бевз, 
заступник начальника спеціального відділу
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook