Майбутні екологи навчатимуться за програмою Подвійних дипломів між НУБіП України та Поморською академією в Слупську (Польща)

28 липня 2015 року

 В рамках програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива-2020» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології реалізується угода про співпрацю між НУБіП України та Поморською академією в Слупську (Польща).

 
Вже проведено зустріч представників вишу-партнера, а саме проректора  з європейських програм та співпраці з економікою професора Збігнева Осадовського і провідного фахівця відділу міжнародних зв’язків Євгенії Співаковської зі студентами 1-3 курсів напряму підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Майбутнім екологам представлено можливості академічної мобільності, проходження навчальних практик, літніх шкіл, а також отримання подвійних дипломів.
 
Адміністрацією факультету разом з міжнародним відділом університету та навчальним відділом Поморської академії розроблено відповідну програму навчання та графік навчального процесу з урахуванням еквівалентності та взаємозарахування предметів.
 
Тож програма  подвійних дипломів за напрямом підготовки «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» стартує  вже з 2015-2016 навчального року. Наразі 10 студентів виявили бажання навчатися. Днями їхні документи  передані для вступу до Поморської академії.
 
Хочемо подякувати ректору університету Станіславу Ніколаєнку за надану можливість навчання за програмою подвійних дипломів у  європейському виші, директору ННЦ міжнародної діяльності Вадиму Ткачуку та міжнародному відділу  за допомогу при підготовці нормативних документів. А майбутнім студентам Поморської академії у Слупську – студентам НУБіП України бажаємо достойно представити свою alma mater у європейському освітньому просторі та витримати вимоги конкурсного відбору.
 
Юлія Рибалко, заступник декана факультету 
захисту рослин, біотехнологій та екології
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook