Військовий полк НУБіП відбув на польові збори офіцерів запасу

25 липня 2015 року

 25 липня, згідно наказу командування Сухопутних військ Збройних Сил України у студентів нашого університету та ще кількох вишів, які навчаються на військовій кафедрі НУБіП за програмою підготовки офіцерів запасу, розпочався військовий навчальний збір.

 
На полігоні «Гончарівськ» протягом найближчого місяця майбутні офіцери удосконалюватимуть професійні навички, яких набули під час теоретичних занять - виконання вправ зі стрільби з бойових машин і стрілецької зброї, керування підрозділом і військовою технікою та інших навчально-бойових завдань. 
 
 
 
 
У цей непростий для України час нашій державі, її Збройним Силам необхідні офіцери – справжні професіонали, сказав у напутньому слові ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Потрібні молоді патріоти, які люблять свою землю та вміють її захищати. А саме таких і готують на військовій кафедрі Національного університету біоресурсів і природокористування України і вони розпочинають свій завершальний етап підготовки - навчальний збір.
 
 
 
 
Як повідомляє начальник кафедри полковник Анатолій Есаулов, до практичних завдань і тактичних ротних навчань залучений стовідсотково викладацький наш колектив і кадрові офіцери. Традиційно збори завершаться випускним іспитом. Після успішного складання його студенти приймуть Військову присягу на вірність Українському народові.
 
Валентин Обрамбальський
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook