Відбулося чергове засідання Вченої ради факультету землевпорядкування

19 червня 2015 року

19 червня 2015 р. о 13-00 відбулося засідання вченої ради факультету землевпорядкування.
Декан факультету землевпорядкування, к.е.н., доц. Євсюков Т.О. доповів про хід і підсумки екзаменаційної сесії та результати роботи екзаменаційної комісії.

Про підготовку і хід навчальних та виробничих практик доповіли завідувачі кафедр.
Виконанню заходів із реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива – 2020» у 2015 році було присвячено виступи завідувача кафедри геодезії та картографії д.геогр.н., проф. Ковальчука І.П. та  в.о. завідувача кафедри земельного кадастру к.е.н., доц. Паламарчук Л.В.


Про результати перевірки виконання науково-дослідних робіт за І півріччя 2015 року доповів заступник декана з наукової роботи факультету землевпорядкування д.геогр.н. проф. Ковальчук І.П.


Обговорення оптимізації керівництва дипломними та магістерськими роботами викликало жваву дискусію.

Також відбулося засідання науково-технічної ради факультету, де пройшли попередній захист дисертаційні роботи Власенка Івана Володимировича на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.06 - економіка природокористування та охоррони навколишнього середовища, та Опенька Івана Анатолійовича на здобуття наукового ступеня кандидата наук за цією ж спеціальністю. У результаті активного обговорення було прийнято рішення рекомендувати дані роботи до подання у спеціалізовану вчену раду.


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook