Науково-дослідна робота юридичного факультету

12 червня 2015 року

11 червня 2015 р. на юридичному факультеті НУБіП України комісією у складі: В.А. Гайченка, завідувача кафедри загальної екології та безпеки життєдіяльності, д.б.н., В.В. Ладиченка, заступника декана юридичного факультету з наукової роботи, д.ю.н., І.З. Майданюк, завідувача кафедри культурології, д.філос.н., В.В. Отченашко, начальника науково-дослідної частини, д.с.-г.н.,  В.В. Самсонової, начальника науково-організаційного відділу НДЧ, к.е.н., М.А. Дейнеги, старшого викладача кафедри аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука, к.ю.н., була проведена перевірка стану виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету.

До перевірки були представлені результати науково-дослідної роботи за І півріччя 2015 р. по п’яти темах: НДР 110/50-ф «Проблеми удосконалення системи аграрного законодавства» (науковий керівник теми – д.ю.н., проф. В.М. Єрмоленко), НДР 110/58-ф «Правове регулювання охорони та відтворення лісів в Україні» (науковий керівник теми – д.ю.н., проф. В.І.  Курило), НДР 110/77-ф «Організаційно-правові засади раціонального використання та охорони природних ресурсів» (науковий керівник теми – д.ю.н., проф. В.І.  Курило), НДР 110/484-пр «Адміністративно-правове регулювання підготовки фахівців на ринку праці в аграрному, екологічному та природоресурсному секторах України» (науковий керівник – д.ю.н., проф. О.П. Світличний), НДР 110/517-пр «Правове забезпечення якості і безпеки питної води» (науковий керівник – д.ю.н., проф. В.В. Ладиченко).

На основі аналізу документації і звітів виконавців науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету, комісія відзначила актуальність піднятої проблематики у наукових темах, своєчасність виконання наукових досліджень та їх відповідність затвердженим робочим програмам і календарним планам, а також високу наукову новизну отриманих результатів.

 В. В. Ладиченко, заступник
декана юридичного факультету з наукової роботи

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook