Підписана угода про співпрацю з ТОВ «Ашан Україна гіпермаркет»

11 червня 2015 року

     10 червня 2015 р. деканом факультету аграрного менеджменту НУБіП України Анатолієм Остапчуком підписано угоду про співпрацю з ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет».
     На зустрічі були присутні провідний фахівець відділу навчання Ася Савченко та начальник людських ресурсів Сергій Раєвський, які детально обговорили шляхи співпраці між університетом та мережею гіпермаркетів.

     Декан факультету переконаний, що угода про співпрацю є досить вагомою для подальшого удосконалення освітнього процесу в частині набуття студентами практичного досвіду.
     Присутніми було обговорено питання про проходження практики студентами ФАМ НУБіП України, що дасть змогу долучитися до нового багажу знань та досвіду.

     Координатором програми практичного навчання факультету аграрного менеджменту призначено доцента кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Юлію Гальчинську.

     З 15 червня по 25 липня 2015 року на практику від факультету аграрного менеджменту будуть відряджені студентки 3 курсу спеціальності «Маркетинг» - Марія Гриценко та Каріне Подолян, які протягом даного періоду пройдуть комплексну практику, вивчаючи передовий досвід ТОВ «Ашан Україна Гіпермаркет». Результатом завершення проходження практики в компанії буде написання звіту та його захист перед комісією керівництва компанії і кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі.

Юлія Гальчинська,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook