Студентство гуманітарно-педагогічного факультету: від сесії до сесії

8 червня 2015 року

     Літо… З приходом цієї теплої пори року студентство очікує на такі бажані канікули, щоб поніжитися на сонечку, набратися сил, забути хоча б на деякий час про конспекти, заняття… Але все по порядку. Спершу потрібно успішно здати сесію. І це завдання розуміє кожен студент гуманітарно-педагогічного факультету. Бо заліки та іспити – це не просто цифри і стипендія на цілий семестр, а, насамперед, перевірка, наскільки готовий до майбутньої професійної діяльності. А ще – добра нагода зміряти докладені зусилля та отриманий результат. Тож гуманітарії готуються «на повну котушку»! Робота кипить всюди: в читальній залі гуртожитку №6, студентських помешканнях, біля аудиторій, навіть на лавці коло рідного 15-того корпусу. Один зубрить конспекти, інший – сидить за підручниками в університетській бібліотеці чи мережі інтернет. Йдучи вранці на заняття, вони повторюють вивчене та консультують один одного з того чи іншого питання. Така ж бо вона студентська співпраця… Ну і хто ж хоча б раз не готував до екзамену шпаргалок?!

 

     Йдеш коридорами і не пізнаєш своїх студентів – безтурботність поділася геть. І стає зрозуміло, з чим пов’язані такі трансформації: у студентства «гаряча пора» – літня сесія. На обличчях серйозність, відповідальність і, звичайно, хвилювання не тільки за себе, а й за товаришів. Найзаклопотаніші, мабуть, першокурсники. І хоча за їхніми плечима вже є зимова сесія, хвилювання від того не зменшилося. Серйозно готуються до вступу в магістратуру випускники-бакалаври. Не менш наполегливо «гризуть граніт науки» і старшокурсники. Їх завзяттю і працьовитості можна позаздрити. В перерві між заліками та іспитами вони встигають займатися ще й волонтерством. Тільки нещодавно організовували дозвілля дітлахів під час святкування Дня університету, а вже 1 червня надавали допомогу Київському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до Дня захисту дітей.

    

     Тож бажаємо нашим вихованцям успіхів. Учіться, дерзайте, ставайте розумнішими. А ваші викладачі та наставники завжди прийдуть на допомогу, бо ми всі – єдина родина гуманітарно-педагогічного факультету.

 

Ольга Наконечна

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook