ФАМ запросив на навчання випускників Одещини

8 червня 2015 року

     Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського перебуваючи в різних куточках України успішно продовжують проводити профорієнтаційну роботу щодо вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Так, днями відвідала м. Одесу доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Троян Аліна Василівна, яка завітала до загальноосвітніх шкіл № 103 та № 31, а також відвідала Одеську гімназію №4 Маліновського району.

     Директори очолюваних закладів радо зустріли представника університету і позитивно відреагували на проведення профорієнтаційної роботи щодо вступу до НУБіП України серед випускників старших класів.
     Майбутні абітурієнти з цікавістю вислухали інформацію про Національний університет біоресурсів і природокористування України, діяльність факультету аграрного менеджменту, можливість участі в міжнародних програмах, навчання на військовій кафедрі, переваги студентського життя та спортивно-масової діяльності факультету.

 

     Старшокласники були вражені кількістю існуючих спеціальностей і масштабами університету. Їх зацікавила інформація щодо можливості навчання за державним замовленням та повне забезпечення студентів гуртожитками. Також, цікавою для них стала інформація про можливості навчання в групах з викладанням англійської мови, проходження виробничої практики за кордоном та можливості безкоштовного паралельного навчання в університетах США, Європи, Японії з отриманням подвійних дипломів.

     Підсумком проведеної роботи стали укладені договори про співпрацю з факультетом аграрного менеджменту, подальша готовність до налагодження професійних контактів і зацікавленість керівників та старшокласників у проведенні профорієнтаційних заходів, які спрямовані на визначення майбутньої професії.
     Викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського і надалі продовжуватимуть налагодження співпраці з майбутніми студентами НУБіП України.


Троян Аліна Василівна,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook