Регулярні кураторські години – запорука взаємної комунікації між викладачами та студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК
Основна мета кураторських годин – налагодження зворотнього зв’язку зі студентами, інформування їх про актуальні питання університетського сьогодення, сприяння участі студентів у дотриманні традицій факультету та університету, відзначанні державних свят і пам’ятних дат.
Відповідно, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК розпочато проведення кураторських годин наставниками академічних груп у осінньому семестрі 2024/2025 н.р.
В перші дні навчання, зі здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», 2 курсу, 2 групи під керівництвом куратора Анастасії Іванюти було проведено зустріч.
Розглянули актуальні питання: початок навчального семестру, графік освітнього процесу та розклад, дотримання правил поведінки в гуртожитках та ін.
Також особливу увагу приділили питанням безпеки. Студентів ознайомлено з інструкцією щодо дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України.
Окрім нагальних питань, обговорили майбутні культурно-виховні заходи, визначилися з планом відвідування профільних виставок, кулінарних майстер-класів та семінарів.
Студенти з радістю розпочинають новий навчальний рік. Бажаємо їм гідно навчатися, приймати виклики та досягати своїх цілей!!!
Анастасія Іванюта,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів