Регулярні кураторські години – запорука взаємної комунікації між викладачами та студентами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

22 серпня 2024 року

    Основна мета кураторських годин  – налагодження зворотнього зв’язку зі студентами, інформування їх про актуальні питання університетського сьогодення, сприяння участі студентів у дотриманні традицій факультету та університету, відзначанні державних свят і пам’ятних дат.

Відповідно, на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК розпочато проведення кураторських годин наставниками академічних груп у осінньому семестрі 2024/2025 н.р.

В перші дні навчання, зі здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології», 2 курсу, 2 групи під керівництвом куратора Анастасії Іванюти було проведено зустріч.

Розглянули актуальні питання: початок навчального семестру, графік освітнього процесу та розклад, дотримання правил поведінки в гуртожитках та ін.

Також особливу увагу приділили питанням безпеки. Студентів ознайомлено з  інструкцією щодо дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні під час організації освітнього процесу в НУБіП України.

Окрім нагальних питань, обговорили майбутні культурно-виховні заходи, визначилися з планом відвідування профільних виставок, кулінарних майстер-класів та семінарів.

Студенти з радістю розпочинають новий навчальний рік. Бажаємо їм гідно навчатися, приймати виклики та досягати своїх цілей!!!

Анастасія Іванюта,
доцент кафедри технології м’ясних,
рибних та морепродуктів

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook