Гайд першокурсника НУБіП України: путівник до університетського життя

4 серпня 2024 року

 

 

Новий навчальний рік для студентів 1 курсу розпочнеться вже 19 серпня в очному форматі. Ще вчора наші першокурсники сиділи за шкільною партою, готувалися до здачі НМТ, хвилювалися через вступну кампанію. А сьогодні вже повноправні студенти нашого Університету. Вітаємо! Це важливий крок у житті людини, і ми раді, що Ви зробили його разом з нами.
Перехід від школи до університету – це не просто зміна закладу освіти, це новий етап життя, який відкриває перед студентами безліч можливостей. Ми розуміємо, що початок навчання може бути трохи незвичним і навіть хвилюючим, тому підготували Гайд першокурсника НУБіП України – путівник у світ вищої освіти з Національним університетом біоресурсів і природокористування України, який допоможе швидко адаптуватися до університетського життя! 
Пам’ятайте, що Гайд першокурсника НУБіП України – це лише інструмент. Успіх у навчанні залежить від Вашої наполегливості, цікавості та бажання розвиватися. Використовуйте всі можливості, які надає Вам Національний університет біоресурсів і природокористування України та не бійтеся звертатися за допомогою.
 

Бажаємо Вам успішної адаптації та яскравого студентського життя!  Ласкаво просимо до нашої університетської родини!

 
Тетяна Волошина,
відповідальна за впровадження
 інформаційно-комунікаційних технологій
факультету ІТ

    

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook