Ректорат: випуск бакалаврів, профорієнтаційна робота та підготовка до нового навчального року

17 червня 2024 року
 17 червня 2024 року. Засідання звуженого ректорату пройшло під головуванням новообраного ректора НУБіП України Вадима Ткачука. Станіслав Ніколаєнко продовжує працювати на посаді президента, радника ректора, голови вченої ради.

 

 

 На тижні заплановані випуски бакалаврів трьох факультетів. Участь в офіційному врученні документів про освіту за традицією візьмуть проректори. Головним завданням на найближчий період залишається проведення ефективної профорієнтаційної роботи та організація вступу. Для господарських служб настає спекотне літо – потрібно підготуватися до нового навчального року з урахуванням кризової ситуації в енергетиці через військову агресію росії. Водночас актуальними є реалізація проєкту з облаштування інклюзивного середовища в університеті. Також розпочалася активна відпускна кампанія, частина науково-педагогічних працівників вже відбула на оздоровлення, решта – по завершенню місяця. У відпустку також мають піти й члени ректорату у залежності від виробничих потреб.

 Стратегічним планом стане перегляд бюрократичної складової діяльності університету, підвищення ефективності виконання покладених на відділи та служби функцій, безумовне дотримання дисципліни. На часі запровадження повноцінного електронного документообігу, автоматизація діяльності деканатів ти дирекцій, зазначив Вадим Ткачук. Крім того, колектив неминуче стикається з викликами, які несуть в собі законодавчі новели, а отже певної модернізації потребує рейтингова система.

 Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша зазначив, що 19 червня о 14 годині відбудеться засідання ради з виховної роботи, на якій буде заслуханий звіт про проведену роботу за минулий навчальний рік. Відсьогодні вступники до аспірантури отримали запрошення на складання ЄВІ, який пройде з 24 червня по 15 липня, а вже з 22 липня по 01 серпня триватиме прийом документів.

 Учений секретар Оксана Барановська доповіла про підготовку до засідання вченої ради, де буде заслуханий звіт про діяльність вченої ради за навчальний рік. У серпні заплановано провести настановче засідання вченої ради.

 

 Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко проінформував про підготовку до участі в конкурсі на державне фінансування наукових досліджень. Триває звітна кампанія про виконання наукових проєктів.
 Директор Студентського містечка Сергій Стецюк доповів про готовність 127 кімнат, які заплановані до поселення студентів нового набору. Доручено підготувати розгорнуту інформацію про стан ремонтів цих кімнат у розрізі факультетів та ННІ для розгляду та вжиття заходів для активізації цього процесу.

 Відповідальний секретар приймальної комісії Олексій Соломка закцентував на готовності приміщень для прийому документів. Відсьогодні розпочалася додаткова реєстрація бажаючих складати ЄВІ та ЄФВВ.

 Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про перебіг захистів бакалаврських робіт. Проводиться анкетування випускників бакалаврату.
 Заступник голови профкому студентів та аспірантів Микола Булачок зупинився на роботі зі студентами, надання допомоги.

 Голова профспілкової організації співробітників Ростислав Тарасенко проінформував про відпочинок дітей працівників в оздоровчому таборі на Київщині. Розглядається питання організації відпочинку в СОТ «Академічний».

 Начальник відділу організаційної діяльності навчально-дослідних господарств, Боярської лісової дослідної станції та навчально-виробничої практики Микола Грунтковський доповів про ситуацію в господарствах, внесення засобів захисту, перебіг практик студентів.

 Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про результати участі в форумі Альянсу університетів наук про життя.

 Головний бухгалтер Тетяна Кондрицька доповіла про нарахування заробітної плати за першу половину місяця минулого тижня, проте державне казначейство до сьогоднішнього дня не перерахувало кошти на банк, який обслуговує зарплатні картки. Розглянуто стан сплати за проживання в гуртожитках – ця фінансова база дозволяє провести необхідні ремонти та підготувати кампус до нового навчального року. Бухгалтерська служба проводить нарахування соціальних та академічних стипендій.

 

 Начальник планово-фінансового відділу Тетяна Костюк закцентувала на надходженні необхідного фінансування на червень.

 Начальник кафедри військової підготовки Валерій Шевчук проінформував про перебіг набору курсантів на навчання.
 Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко доповів про стан реалізації програми облаштування інклюзивного середовища в університеті, ремонтні роботи в навчальних корпусах та гуртожитках. Стартує експертиза проєктів добудови спортивного корпусу, облаштування протипожежної сигналізації на об’єктах, де її ще не встановлено.

 Проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Тонха закцентувала на діяльності протягом тижня: робота екзаменаційних комісії, захист бакалаврських робіт, навчальні практики, підготовка до нового навчального року, формування акредитаційних справ.

Пресслужба

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook