Міжнародна науково-практична конференція «Харчування. Здоров’я. Довголіття»

5 червня 2024, 0:00

Шановні колеги, студенти та всі, хто цікавиться власним здоров’ям!

  Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК запрошує Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Харчування. Здоров’я. Довголіття», яка відбудеться 05-06 червня 2024 року.

Основними тематиками конференції будуть:

  1. Освіта у нутриціології/дієтології: гармонізація освітніх програм різних рівнів із європейськими стандартами освіти. Роль професійних асоціацій в освітньому процесі.
  2. Профілактична нутриціологія – нові наукові дані та клінічний досвід використання моделей харчування для запобігання виникненню поширених неінфекційних та інфекційних захворювань.
  3. Нутриціологія громадського харчування – досвід проведення реформ в Україні, які впливають на вибір у харчуванні.
  4. Харчування, мікробіом, імунітет – роль персоніфікованої дієти у забезпеченні оптимальної композиції мікробіому із імуномодулюючим впливом.
  5. Клінічне харчування у клініці внутрішньої медицини, особливості дієтотерапії захворювань різних органів і систем.
  6. Харчування різних категорій населення: від дитинства до літнього віку.
  7. Харчування та ментальне здоров’я.
  8. Дієтичні інтервенції при метаболічних порушеннях.

ОРГАНІЗАЦІЙНИЙ КОМІТЕТ:

Олег ШВЕЦЬ, лікар-гастроентеролог, дієтолог, президент ВГО «Асоціація дієтологів України», член президії ГО «Українська гастроентерологічна асоціація», завідувач кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, консультант з громадського здоров'я спільних проєктів МОЗ і Світового банку, кандидат медичних наук, професор.

Олександр МАРТИНЧУК, лікар-дієтолог, гастроентеролог, доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології НУБіП України, віцепрезидент ВГО «Асоціація дієтологів України», директор МЦ «Здорове харчування» при Українському науково-дослідному інституті харчування, кандидат медичних наук, доцент.

Лариса БАЛЬ-ПРИЛИПКО, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції НУБіП України, академік АН вищої освіти України, доктор технічних наук, професор.

 

СПІКЕРИ:

Оксана СКИТАЛІНСЬКА, лікар-дієтолог, засновник Академії Довголіття Dr. Skytalinska, віцепрезидент Асоціації дієтологів України.

Галина АНОХІНА, лікар-гастроентеролог, дієтолог, професор кафедри гастроентерології, дієтології і ендоскопії НУОЗ України ім. П. Л. Шупика, заслужений лікар України, доктор медичних наук.

Олег ШАДРІН, дитячий лікар-гастроентеролог, керівник відділення проблем харчування та соматичних захворювань дітей раннього віку ДУ «ІПАГ ім. акад. О. М. Лук'янової НАМН України», доктор медичних наук, професор.

 

Організатори конференції:

  • Національний університет біоресурсів і природокористування України
  • ВГО «Асоціація дієтологів України»
  • ТОВ «ГК МедЕксперт»

 Впевнені, що цей захід стане майданчиком для обміну цікавими ідеями, клінічним досвідом та результатами останніх досліджень у сфері харчування та здоров'я!

 За більш детальною інформацією звертайтесь будь ласка:
e-mail: [email protected], тел.: +380980587838, кафедра громадського здоров'я та нутриціології.

 
З повагою,
оргкомітет конференції

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook