Група АІ 23002б – «Найкраща спортивна академічна група НУБіП України 2024 року»

22 травня 2024 року
  До святкування 126 річниці НУБіП України відбулося змагання з багатоборства на звання «Найкраща спортивна академічна група НУБіП України». Випробування тривали два дні 20 та 21 травня 2024 р.
  До участі у змаганнях допускалися по одній навчальній академічній групі студентів 1 або 2 курсу бакалаврів денної форми навчання від ННІ та факультету. 15 студентів навчальної групи обов’язково повинні були взяти участь в одній або більше вправах багатоборства. До програми змагань входили 8 видів спорту або окремих вправ: теніс настільний, бочче, зустрічна естафета, дартс, шашки, перетягування канату, стрибки через скакалку, корпоративна сила (переміщення м’ячів). У заході взяли участь 217 студентів із 14 факультетів та ННІ нашого університету, серед яких 95 дівчат і 122 хлопців.
 
 
 
 
 
 
  Загальнокомандна першість визначалася за найбільшою сумою балів нарахованих ННІ, факультетам у кожній з 8 вправ програми багатоборства. За рівної суми балів вище місце посідала та команда, яка мала більшу кількість перших місць, потім – других місць, потім – третіх місць і т. д.
 
  За підсумками змагань «Найкращою спортивною академічною групою НУБіП України-2024» стала група першого курсу механіко-технологічного факультетуАІ 23002б.
 
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook