Профорієнтація кафедри будівництва

6 травня 2015 року

      Сучасні випускники коледжів все більшою мірою задумуються над гостротою питання отримання вищої освіти. Рівень «молодшого спеціаліста» не дає належної повноти реалізації власних задумів і планів у полі обраної спеціальності і, як наслідок, професії. Натомість, вища освіта – це суттєвий «щабель» на шляху підвищення рівня досконалості особистості стосовно знань, уміння і навиків, що формують лідерські якості та управлінські здібності людини в кожній організації. Але як отримати вищу освіту? Який ВУЗ обрати? Які перспективи дасть обраний заклад? Такі питання турбують молодих людей, які в цьому році закінчують навчання в коледжах України.
      Саме для висвітлення цих питань та проведення профорієнтаційної роботи завітав до Шевченківського коледжу Уманського Національного університету садівництва, що в Черкаській області, доцент кафедри будівництва НУБіП України Сівак Ігор Миколайович.

На зустрічі з випускниками окрім детальної презентації про умови навчання в університеті, Сівак І.М. відповів на численні запитання випускників. Багато з них виявили бажання влитися у лави НУБіП України. То ж будемо чекати вступної кампанії.

Сівак І.М., доцент кафедри будівництва

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook