Студенти факультету землевпорядкування стали призерами ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади «Землеустрій та кадастр»

27 квітня 2015 року

     Минулого тижня у Харківському національному аграрному університеті ім. В.В. Докучаєва відбувся 2-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Землеустрій та кадастр»

 

     Факультет землевпорядкування НУБІП України є постійним учасником та неодноразовим призером у таких заходах. От і цього разу команда у складі студентів магістратури 1 року навчання Чечка Євгена (капітан), Бузмакова Дмитра, Вірьовки Тетяни під керівництвом доцента кафедри управління земельними ресурсами, к.е.н. Руслана Тихенка і доцента кафедри геодезії та картографії к.е.н. Олекія Жука гідно представила наш факультет.
     Випробування проводилися за 4-ма напрямами: «Земельне право», «Земельний кадастр», «Землевпорядне проектування», «Геодезія».
     В олімпіаді прийняли участь 27 команд-учасників з провідних вузів України.
    В перший день олімпіади випробування проводилися з напрямів «Земельне право» (теоретичні питання, вирішення практичних задач), «Земельний кадастр» (теоретичні питання, практичні завдання з кадастрової оцінки земель різного цільового призначення земель, землевпорядні та земельно-кадастрові роботи).
     На наступний день учасники демонстрували свої вміння і навички з напрямів «Землевпорядне проектування» (теоретичні питання, практичні завдання з впорядкування територій) та «Геодезія» (геодезичне обґрунтування, знімання місцевості, складання плану та визначення площі земельної ділянки із застосуванням сучасних технологій).


     Боротьба була безкомпромісною й напруженою впродовж всього терміну проведення олімпіади, в результаті якої студенти нашого факультету зайняли призові місця з напрямів «Геодезія», «Землевпорядне проектування» та вибороли ІІІ загальнокомандне місце.

     

     Але незважаючи на постійну боротьбу учасники олімпіади знайшли нових друзів і сповнені новими позитивними враженнями й емоційним піднесенням очікують наступних зустрічей.

Руслан Тихенко та Олексій Жук,
доценти факультету землевпорядкування

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook