Студенти-деревообробники долучились до весняних робіт з благоустрою

19 квітня 2024 року

  Озеленення – важливий захід, який дозволяє надати належний естетичний та екологічний статус прилеглої території. Адже приємно відпочити в час перерви на лавці в тіні квітучого дерева та послухати спів птахів.
  Ще зранку небо затягнуте хмарами, падав дощ… Та студенти 1 курсу спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» зібрались на толоку. Сьогодні заплановані підготовчі роботи. Після вступного інструктажу від Анастасії Морозько, розподілу завдань та отримання інвентарю всі приступили до роботи.

   

  Реалізація всіх ландшафтних проектів починається з очищення та розмітки території. Газону відводиться одне з перших місць у створенні садово-ландшафтного дизайну, оскільки його правильне створення та розміщення допомагає підкреслити красу квітів, відтінків та фактур листя інших рослин. Крім цього, красива зелена галявина сприяє підвищенню вологості повітря та покращує мікроклімат на ділянці. Якісна підготовка основи забезпечить надійний результат. Важливо ретельно вибрати коріння, залишки трави, щоб в майбутньому отримати акуратний газон.

     

  Попереду вкладання доріжок, садіння декоративних рослин та встановлення симпатичних елементів. А сьогодні попрацювали плідно, з посмішкою та в дружній компанії.
  Дякую всім за відповідальність та активну участь!


Весна вдягла у зелень віти в дуба,
Уже курличуть в небі журавлі.
Люблю весну, та хто її не любить
На цій чудесній, радісній землі!

(Володимир Сосюра)

Олександра Горбачова,
наставник групи ДМТ2301

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook